Xiaomi Mi szónikus BT elektromos fogkefe


Leírás

Mi Electric Toothbrush

Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe
Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében
Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej
Testre szabható tisztítási módok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xiaomi Mi Electric Toothbrush fogkefe

Nagy hatásfokú, mágneses
levitációs szónikus motor

Xiaomi Mi Electric Toothbrush fogkefe

Nagy sűrűségű, korrózió-, és
fémmentes kefe dizájn

Xiaomi Mi Electric Toothbrush fogkefe

Több, testre szabható
tisztítási mód

Xiaomi Mi Electric Toothbrush fogkefe

Pozíció-érzékelő technológia,
követés és jelentés

 

 

 

Jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal

A fogmosás kis dolognak tűnik, de meglepően nagy hatással van a mindennapi életünkre. A jó fogmosással kapcsolatos szokások nem csak egészségesebb mosolyt biztosítanak, hanem magabiztossá is tesznek a világgal szemben. Hogyan tudnád növelni fogaid egészségét és egy gyönyörű, magabiztos mosolyt teremteni? A Xiaomi elektromos fogkefe egy teljesen új megoldást kínál neked.

 

Egy igazán jó fogkefe megfelel az alábbi kritériumoknak

Alaposabb tisztítás
Egészségesebb tisztítás
Okosabb tisztaság
Elérhető tisztaság
 

 

Egy elektromos fogkefe, kivételes erővel

 

 

Nagy hatékonyságú, mágneses levitációs, szónikus motor

Erőteljes tisztítás a fogaknak

Ez a nagyszerű elektromos fogkefe nem csak a nagy frekvenciájú rezgéseket, hanem kivételes teljesítményt is biztosít. A német és japán szakértők által kifejlesztett nagy hatékonyságú mágneses lebegő hangmotor több mint 31 000 / percet vibrál és 230 g / cm*-es nyomatékkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény nem csak koncentrálódik a nagyfrekvenciás rezgésekbe, hanem azt is, hogy hatékonyabban átkerül az a fejre. Még akkor is, ha a fogakkal szemben van, az ecsetfej megtartja erejét, és a vízben és a fogpasztában lévő buborékok a szájban apró impulzusokat képeznek, amelyek tisztító hatást fejtenek ki. A sörték tökéletesen behatolnak a fogak közé, eltávolítják a lepedéket, sokkal hatékonyabban és mélyebben tisztít, mint egy kézi fogkefe.

Egy elektromos fogkefe, amely megvédi fogaid egészségét

 

Átlagos kinézet, átlagon felüli teljesítmény

Új, nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej

Még, ha jelentéktelennek tűnik is, ez a kisméretű fej teljesen különbözik a hagyományos elektromos fogkefék fejétől. A kefefej korrózióálló, fémmentes nagy sűrűségű sörtéjű technológiát alkalmaz. A sörték alját hő segítségével összefűzik, majd erősen a kefefej felső részéhez rögzítik. A hagyományos kefefejekkel ellentétben nem áll fenn a fém korróziójának veszélye, vagy a fémburkolat hornyai között csapdába eső szennyeződés, így ez a fej egészségesebb és környezetbarátabb. Az amerikai DuPont cég által gyártott, kiváló minőségű, puha sörtékkel rendelkezik, ez a technológia 40%-kal sűrűbb sörtéket tesz lehetővé.* Minden egyes sörteszál csiszoláson megy keresztül sima és kerek sörték létrehozásának érdekében. Ez biztosítja, hogy ne irritálják az ínyt, és ne karcolják meg a fogak felületét.

* Az azonos felületű egyéb kefefejekhez képest a korrózió-gátló fémmentes sörték sűrűsége körülbelül 40% -kal magasabb, mint a fém sörték.

 

40%

Sűrűbb sörték

 

 

Élezett sörték Kerek / polírozott sörték

 

 

Három különböző mód közül
válaszd ki a neked megfelelőt


A Mi Elektromos Fogkefe be / kikapcsoló gombja használható az általános mód,
a gyengéd és a testre szabott üzemmód közötti váltáshoz.
A felhasználók választhatják ki a tisztítási módot, amely
a leginkább megfelel a fogak mindennapi tisztítási igényeinek.

 

Standard mód | Kíméletes mód | Testre szabható | Akku/BT kijelzés

 

 

 

Alkalmazáscsatlakozás a
testreszabott tisztításhoz


A testreszabási funkciók lehetővé teszik, hogy beállítsd a saját fogmosási idődet, a kefe erősségét és a szájápolási funkciókat, amelyek legjobban megfelelnek az étrendednek és a napi fogmosási szokásaidnak. A beállítások segítségével frissítheted az üzemmódokat és a funkciókat, hogy megfeleljen a fogak tisztítási igényeinek még nagyobb skálájának.

* Amikor először “testreszabott” lehetőséget választasz, automatikusan ez lesz a kezdő mód. Eltávolítás után átválthat más üzemmódokra.
A részleteket lásd a használati útmutatóban.

 

A fogkefe pontosan tudja, milyen alaposan használod


 

Honnan tudod, hogy megfelelően fogod-e, vagy egyenlő módon lefedi-e az összes területet? A Mi Elektromos Fogkefe segít megtalálni. A beépített, nagy pontosságú gyorsulásérzékelő érzékeli a kefe helyzetét. 6 különböző zónát figyel, rögzíti, hogy melyik zónában tartózkodik, és mennyi időt töltesz ott minden alkalommal, amikor a kefefejet használod. * Ha Bluetooth-on keresztül csatlakozik az alkalmazáshoz, akkor is láthatja az adott pontszámot, amikor minden alkalommal. Az alkalmazás rögzíti a statisztikákat, például az időtartamot, a lefedettséget és az egyenletességet, és naponta, hetente vagy havonta megtekintheti és megoszthatja a fogmosás jelentését, így folyamatosan felügyelheti fogászati ​​egészségét.

* Fogmosás közben javasoljuk, hogy a kefefejet lassan és egyenletesen mozgassa. Ez a legjobb módszer a fogak tisztítására és masszírozására. 30 másodpercenként emlékeztetőt kap a pozíció megváltoztatására.

 

 

Egy energikus reggel

A reggeli a nap legfontosabb étkezése és a szájhigiénia leggyengébb pillanata. Ezért reggel kell tisztítani, hogy megvédje az ínyt és megakadályozza a vérzést. Javasolt egyéni beállítás: Ne fújjon 10 másodpercig, 2 perc lágy vagy szabályos módban, + 30 másodperc ínyvédelem.

Egy elektromos fogkefe, amely figyel a felhasználóra

 

Egyetlen töltéssel hihetetlen 18 napos üzemidő

Az alkalmazásban kijelzett akkumulátor szinttel intsen búcsút a lemerült akkumulátornak.


Nincs is kellemetlenebb annál, ha lemerülve találod az elektromos fogkefédet pár nap után, vagy épp használat közben merül le. Ez kényelmetlen és idegesítő. A Mi Electric Toothbrush beépített, 700 mAh-ás lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a NiMH akkumulátorokkal összehasonlítva hosszabb élettartamú és nincs memóriaeffektus sem. Egy teljes feltöltéssel kb. 18 nap üzemidőt biztosít*, a töltöttségi szintet az okostelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheted, így elkerülheted, hogy a fogkefe használat közben merüljön le és kellemetlenséget okozzon.

A töltőállvány, amely biztonságos és kényelmes

Univerzális USB port és idegen fém tárgyak automatikus felismerése

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Xiaomi Mi szónikus BT elektromos fogkefe

  • Gyártó: xiaomi
  • Cikkszám: dfhsjz5752f46tg
  • Készlet információ: 1
  • 12 999 Ft


Kapcsolódó termékek

Redmi Powerbank 20000 mAh 18W

Redmi Powerbank 20000 mAh 18W

Redmi Powerbank 20000 mAh 18WModell:PB200LZMVerzió:Global CECella típusa:Lítium-polimerBemenet:Micro..

14 999 Ft

Címkék: Xiaomi Mi szónikus BT elektromos fogkefe